previsió temps dijous 22 febrer 2024

La previsió del temps per a dijous anuncia ambient molt suau, totalment primaveral, a causa de l’entrada del vent de ponent, eixut i reescalfat. A darrera hora arribarà un canvi de temps.

Previsió horària per a Barcelona:

  • 6 h: humitat i núvols baixos
  • 9 h: ambient poc fred a primera hora
  • 12 h: cel enterbolit
  • 15 h: vent de ponent reescalfat, ambient suau
  • 18 h: tarda de vent i bonança
  • 21 h: augment dels núvols des de l’oest

Més de 20 graus al prelitoral

A primera hora del dia s’observaran capes de núvols baixos i boirina a tocar del mar. Els núvols s’esvairan amb celeritat i donaran pas a una jornada de ressol.

El vent de ponent s’anirà enfortint al llarg del matí al prelitoral. A la tarda bufarà moderat en aquest àmbit, amb alguna ratxa de més de 50 km/h. Forta ventada a les cotes altes, sobretot cap al Montseny. El vent dispararà a l’alça la temperatura, ambient primaveral.

A la costa el vent bufarà de garbí. Arran de mar la temperatura quedarà més frenada que terra endins.

A darrera hora arribaran nuvolades des de l’interior, tot coincidint amb l’aproximació del canvi de temps.

Descens de la temperatura i alguns ruixats a partir de divendres

Possibilitat de xàfecs irregulars al nord de Barcelona entre la nit i les primeres hores de divendres. La pluja més abundant caurà al nord del Maresme i la rodalia del Montseny. Obertura de clarianes a partir de mig matí i vent de mestral moderat. Descens clar de la temperatura.

Cap de setmana canviant. Possibilitat d’algun ruixat dissabte a la tarda cap al Montseny o el Maresme. Diumenge canviant però sense pluja. Ambient fresc i vent d’entre mestral i ponent en molts moments.