L’exposició conjunta “Miró-Picasso” mostra obres dels dos artistes i fa palesa l’amistat que van tenir tots dos i la particularitat que també els uneix: van triar Barcelona per deixar-hi una part important del seu llegat. Us oferim un tastet de l’exposició amb un recorregut en vídeo de sis minuts mostrant-vos l’exposició tant a la Fundació Joan Miró com al Museu Picasso.

L’esdeveniment s’emmarca en els actes de la Celebració Picasso 1973-2023, amb motiu del cinquantè aniversari de la mort de Pablo Picasso, que coincideix amb el quarantè aniversari de la mort de Joan Miró.

És la primera vegada que les institucions s’uneixen per organitzar i acollir conjuntament aquesta exposició, que es podrà veure del 20 d’octubre al 25 de febrer amb peces dels dos artistes i als dos museus.

Peces inèdites

En total hi ha 338 obres i documents, alguns dels quals arriben de museus i col·leccions d’altres llocs del món. La mostra ofereix peces dels dos creadors que, per primera vegada, es podran veure a la ciutat: ‘Dona, ocell, estrella’ (Homenatge a Pablo Picasso) (1966-1973), de Miró, o ‘Les tres ballarines’ (1925), de Picasso.

Visita Fundació Joan Miró

Visita Museu Picasso