Victòria èpica de l'Espanyol al camp de l'Eibar
@RCDEspanyol

Ha costat molts mesos, però, finalment, l’Espanyol ha aconseguit guanyar un partit fora de casa. Ho ha fet això sí amb èpica. L’equip de Luis Miguel Ramis, que perdia per 2 a 0 al minut a manca de 13 minuts per acabar el partit contra l’Eibar, ha acabat guanyant per 2 a 3 i s’ha situat segon a la classificació en places d’ascens directe.

L’Eibar hi creu més

El partit ha començat amb molta intensitat. Es trobaven dos equips enfrontats en la mateixa lluita, l’ascens directe, i els tres punts podien ser vitals pels seus interessos. Bascos i blanc-i-blaus han sortit a lluitar totes les juagdes amb un joc molt ràpid i aprofitant el mínim espai del rival, amb un inici molt físic en què l’àrbitre ha hagut d’aturar sovint el joc per les continues faltes.

Però, ocasions de gol com a tal, no s’han vist gaires. Fins que ha arribat el gol dels locals, al minut 39. Jon Bautista ha aprofitat una bona assistència de Mario Soriano per fer l’1 a 0. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la segona part, l’equip de Ramis no ha mostrat cap reacció. De fet, ha estat l’Eibar qui ha gaudit de les millors ocasions per marcar. Al minut 63, Stoichkov ha enviat una pilota al pal amb Pacheco superat. I tres minuts després, Peru Nolaskoain ha fet el 2 a 0 amb una rematada des de la frontal.

Reacció de l’Espanyol

Amb el marcador més en contra, l’Espanyol ha reaccionat. Ho ha fet al minut 75 amb un penal transformat per Martin Braithwaite que ha ajustat el marcador amb el 2 a 1.

Semblava que la reacció arribava massa tard. Però no. Salvi Sánchez, al minut 97, ha posat una pilota dins l’àrea que ha sorprès el porter de l’Eibar per fer l’empat a 2. Els jugadors de l’Espanyol no s’ho creien i menys encara quan, un minut després, Lazo ha fet el 2 a 3 definitiu.