Flic

Il·lustradors, escriptors, editorials, famílies, nenes i nens i tots els aficionats al món literari tenen una cita anual imprescindible: el Flic. La gran cita familiar al voltant de la creació literària infantil i juvenil serà els dies 16 i 17 de març 2024 a Barcelona i ja és la 14a edició.

El Festival Flic té com a vocació principal el foment del gust per la lectura i el seu l’hàbit.


Quan?

Dissabte 16 i diumenge 17 de març 2024


On?

Disseny Hub Barcelona (​​plaça de les Glòries, 37) | Diversos preus segons l’activitat. Consulteu-ho.


Què hi trobareu?

Dins de la seva edició familiar, el Flic organitza una programació dividida per edats, amb experiències adequades a cada etapa vital.

  • Espai -5: orientat als més petits i petites, dels 6 mesos als 5 anys, amb quatre propostes de joc lliure, joc simbòlic amb llibres i l’espectacle de petit format “Picaplat”, una barreja amb una vintena de peces orals cantades o taral·larejades.
  • Espai 6-11: un mòdul ple d’experiències literàries per gaudir jugant de la literatura i la seva creació. Il·lustració, creació, narració oral, lectura en veu alta, jocs i una biblioteca portàtil tindran cabuda en aquest espai, on també s’involucren directament les famílies a través de xerrades orientatives i tertúlies per exposar experiències en primera persona.
  • Espai +12: és una de les novetats d’aquest any, l’espai exclusiu per a adolescents on no es permet l’entrada a adults. Dibuixar, escriure, pintar còmics, crear històries, escoltar música, llegir o, simplement, parlar amb amics. Un lloc en el qual els majors de 12 anys puguin sentir-se còmodes i deixin espai a les seves inquietuds.