Guanyar sempre és gratificant, però fer-ho contra un rival directe encara ho és més. Avui el Barça Atlètic pot presumir d’haver aconseguit les dues coses després de vèncer per 4 a 0 a la Cultural Lleonesa. Els de Rafa Márquez han dominat el partit de cap a peus i amb la victòria d’avui, el filial blaugrana ja suma 16 punts dels últims 18 que ha disputat.

Primera part abrasadora

El partit s’ha posat de cara per al Barça Atlètic després que els visitants s’hagin quedat amb deu jugadors al minut 4. Quique Fornós ha estat expulsat en cometre una falta sobre Naim, que s’havia escapat de tota la defensa, i els blaugrana han aprofitar la superioritat per obrir la llauna. Mikayil Faye ha estat l’encarregat d’estrenar el marcador al minut 8 amb una rematada de cap imparable per a Miguel Bañuz.

Tot i l’avantatge, els de Rafa Márquez han continuat tenint la possessió de la pilota i assetjant l’àrea de la Cultural Lleonesa. El plantejament ofensiu del Barça Atlètic ha tingut recompensa i Marc Guiu ha fet el 2 a 0 al minut 33, fent bona una recuperació d’Unai. Pau Víctor ha tingut el tercer a les seves botes instants abans de la mitja part, però el marcador no s’ha mogut més.

Pau Víctor desencadena l’eufòria al Johan Cruyff

Els blaugrana han sortit a la segona meitat del partit conscients del resultat i han mantingut la possessió i la calma des de l’inici. Mikayil Faye ha estat a punt de marcar al minut 50, però la pilota ha sortit desviada. El Barça Atlètic no ha comptat amb gaires més ocasions i quan semblava que el partit s’acabaria per 2 a 0, Pau Víctor ha revolucionat el matx. El de Sant Cugat ha marcat dos gols al minut 81 i 83 i ha completat la golejada blaugrana.

Amb aquests tres punts el conjunt dirigit per Rafa Márquez suma la seva tercera victòria consecutiva i es col·loca quart a la lliga, cada cop més a prop de la posició d’ascens directe.