Mossos Esquadra drogues

(ACN/Redacció) Els Mossos d’Esquadra van arrestar diumenge passat una desena de persones durant un dispositiu de seguretat amb motiu d’un festival de música electrònica a Barcelona. Una de les detencions es va fer quan dos homes es van acostar a una patrulla de paisà per oferir-los droga. Els van dir que els hi podien vendre cristall, cocaïna, ketamina o d’altres. Els policies es van identificar i els van trobar diverses substàncies i diners.

Previàment, la policia ja els havia observat a l’interior del recinte. Els agents van detectar diverses persones amb una actitud diferent a la resta d’assistents, que s’apropaven a altres grups, interactuaven pocs segons i marxaven ràpidament. Els agents van seguir-los i van observar com feien intercanvis de compravenda de drogues.

Detenció quan manipulaven drogues a l’interior d’un vehicle

En una altra de les actuacions es van detenir dues persones que manipulaven substàncies estupefaents a l’interior del seu vehicle, estacionat a prop de la zona del festival. En l’escorcoll hi van trobar diferents tipus de drogues i diners al vehicle.

2.800 euros en efectiu i intervenció de diverses substàncies

El dispositiu va finalitzar amb la detenció de 10 persones com a presumptes autores del delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Es van identificar una quarantena de persones i es van dur a terme nou denúncies per tinença de substàncies estupefaents. Es van intervenir 2.800 euros en efectiu i diverses drogues com èxtasi, cocaïna, metamfetamina i marihuana. Els Mossos han destacat la col·laboració dels organitzadors del festival, que van permetre que l’esdeveniment es pogués celebrar amb les màximes garanties de seguretat. Els arrestats han passat a disposició judicial.