que fer amb nens barcelona activitats plans avui dema cap setmana

Aquí trobareu què fer amb nens a Barcelona, amb un munt d’activitats, plans i propostes pensades per als més petits de la família! A betevé ens encanta donar-vos idees a tots els nens i nenes, i a les famílies, per a avui, demà, els pròxims dies i fins i tot el cap de setmana! N’hi ha un munt: espectacles infantils, festes a l’aire lliure, exposicions i plans gratis!

Què fer amb nens a Barcelona? Agenda d’activitats i plans

febrer
24-25
24-25 febrer
La Sala Mirador del CCCB obrirà un diumenge al mes i en dates assenyalades: l’entrada és gratuïta!
diferents dies
diferents dies
Dates i programa de la festa a Sarrià, Gràcia, Sant Gervasi i la Bordeta. Guia amb el programa: dates i activitats de les festes.
març
2
2 març
Arriba l’In Museu, i ja és la 7a edició d’una cita que et permet visitar museus i centres d’art de Barcelona d’una manera diferent. Aquí t’expliquem com fer la reserva!
març
16-17
16-17 març
I·lustradors, escriptors, editorials, famílies, nenes i nens i tots els aficionats al món literari tenen una cita anual imprescindible: el Flic.
fins al 2 de juny
fins al 2 de juny
‘Dinosaures de la Patagònia’ fa un repàs d’una de les zones més riques en restes paleontològiques d’aquests animals. S’hi exhibeixen fins a 13 espècies de dinosaures.
fins al 7 d’abril
fins al 7 d’abril
El Teatre Apolo ofereix un musical per a tota la família, ideal de cara a les festes. És ‘La historia interminable’, a partir del llibre de Michael Ende. Fins a l’abril.
fins al 7 d’abril
fins al 7 d’abril
Arriba ‘Harry Potter: The Exhibition’ a Barcelona. El Port Vell acull el 2023 i el 2024 una exhibició de la saga, fins al mes d’abril, amb tot el món màgic que envolta Harry Potter.
20 oct.-25 feb.
20 oct.-25 feb.
L’exposició sobre la llarga amistat entre Picasso i Miró exhibirà peces inèdites a Barcelona. Fins al 25 de febrer 2024, al Museu Picasso i a la Fundació Joan Miró.
primer diumenge de mes
primer diumenge de mes
Et fem la llista de museus que obren portes gratuïtament el primer diumenge de mes a Barcelona.
cap de setmana
cap de setmana
Aquí trobaràs tots els mercats que se celebren el cap de setmana a Barcelona. Tria el que més t’agradi.
cada dia
cada dia
Barcelona té racons amagats i en plena natura. Els vols descobrir?