Una jove de 20 anys ha denunciat que un home la va colpejar la nit de divendres a dissabte sense cap motiu aparent al barri del Farró. Segons ha explicat la víctima a betevé, els fets van succeir als volts de les quatre de la matinada, al carrer de Camps i Fabrés quan, sense dir-li res, un home d’entre trenta i quaranta anys li va clavar diversos cops de puny que la van acabar tombant a terra i que li han provocat ferides a tocar de l’ull, a l’orella, i també al cap.

Pendents de les càmeres de seguretat

Aquella matinada la jove va haver de ser atesa a la Clínica del Pilar, on li van posar punts a la cella i posteriorment va presentar denúncia als Mossos d’Esquadra. La família explica que hi ha almenys un testimoni dels fets, una veïna que va sentir els crits de la jove. Ara esperen localitzar altres persones que poguessin veure o sentir alguna cosa i també poder identificar l’agressor gràcies a les càmeres de seguretat de la zona.

Aquesta denúncia es fa pública pocs dies després de l’agressió a una desena de dones a l’estació de metro de Camp de l’Arpa. Fins ara, tres víctimes de les agressions al metro ja han denunciat els fets, i dues més han denunciat altres fets delictius d’aquest mateix individu a finals del 2023, en aquest cas al barri de Sants.